VISKI-ILLALLINEN
23.9.2023

Viskimenun perustana toimii viskivalikoimamme makuaarteet. Nuo ainutlaatuiset, palkitut ja luonteikkaat nesteemme, joita arvostetaan ympäri maailman. Jokaisella on oma makuprofiilinsa, tuoksunsa ja luonteensa, ja jokaiselle löytyy täydellisiä pareja muualta makujen maailmasta. Tämä oli lähtökohtamme.

Viskimenun jokainen herkku on saanut lähtökohtansa ja inspiraationsa tietystä viskistä. Tuota viskiä nautitaan aina kulloisenkin annoksen kohdalla. Jokainen annos ja viski on valittu täydentämään toisiaan, ja myös avaamaan uusia ulottuvuuksia makujen maailmassa.

Pyhitämme koko päivän viskimme ympärille: tislaamokierros keskittyy viskin valmistukseen, ja vieraamme pääsevät myös kurkkaamaan upeaan viskivarastoomme. Ja se vasta onkin vaikuttava.

viskimenu

Kylmäsavustettua ankanrintaa, kananmaksavaahtoa, vinaigrettea sekä grillattua päärynää

2cl ruisviskiä

***

Ruukinen risotto riihirukiista, mesiangervohapankermaa sekä suppilovahveroita

2cl ruisviskiä

viskimenu

Paahdettua kyyttönaudan fileetä, havuista voikastiketta, haudutettua perunaa, pikkelöityä juuriselleriä sekä rapeaa maa-artisokkaa

2cl ruisviskiä

***

Vanukas tummasta suklaasta, punajuurisiirappia sekä ruiskeksiä

2cl ruisviskiä

***

Kahvi tai tee

2cl ruisviskiä

lisätiedot

Viski-illallisen hinta 98 € per henkilö. Hinta sisältää alkucocktailin, ruisviskit, ruoat sekä veden. Varaa paikat meilitse visit@kyrodistillery.com.

Aikataulu:
klo 16:00 ovet aukeaa
klo 16.30 viskikierros (10€) mainitse varauksen yhteydessä osallistumisestasi. Huomioithan, että kierros ei sisälly illallisen hintaan.
klo 18:00 viski-illallinen

Tulemme järjestämään viski-illallisia noin neljä kertaa vuodessa. Seuraava järjestetään 23.9. Voit varata jo illalliselle paikkasi meilitse!