VISKI-ILLALLINEN
25.5.2024

Viskimenun perustana toimii viskivalikoimamme makuaarteet. Nuo ainutlaatuiset, palkitut ja luonteikkaat nesteemme, joita arvostetaan ympäri maailman. Jokaisella on oma makuprofiilinsa, tuoksunsa ja luonteensa, ja jokaiselle löytyy täydellisiä pareja muualta makujen maailmasta. Tämä oli lähtökohtamme.

Viskimenun jokainen herkku on saanut lähtökohtansa ja inspiraationsa tietystä viskistä. Tuota viskiä nautitaan aina kulloisenkin annoksen kohdalla. Jokainen annos ja viski on valittu täydentämään toisiaan, ja myös avaamaan uusia ulottuvuuksia makujen maailmassa.

Pyhitämme koko päivän viskimme ympärille: tislaamokierros keskittyy viskin valmistukseen, ja vieraamme pääsevät myös kurkkaamaan upeaan viskivarastoomme. Ja se vasta onkin vaikuttava.

viskimenu

Kevyesti savustettua kirjolohta, hapankermaa, kirjolohenmätiä, paistettua mallasleipää, puolikuivattua omenaa ja sitrus-tillliemulsio

2cl ruisviskiä

***

Heimolan Tilan paahdettua luomunautaa, grillattua voikastiketta, paistettua perunaa, palsternakkapyreetä, marinoitua porkkanaa ja rapeaa sipulia

2cl ruisviskiä

viskimenu

Karamellisoitunutta maitosuklaavanukasta, Dairy Cream crumblea ja appelsiinijäädykettä

2cl ruisviskiä

***

Kahvi tai tee

2cl ruisviskiä

lisätiedot

Viski-illallisen hinta 98 € per henkilö. Hinta sisältää alkucocktailin, ruisviskit, ruoat sekä veden. Varaa paikat meilitse visit@kyrodistillery.com.

Aikataulu:
klo 16:00 ovet aukeaa
klo 16.30 tislaamokierros (10€), jolloin pääsee vieraileimaan miljoonan litran tynnyrivarastollamme. Mainitse varauksen yhteydessä osallistumisestasi. Huomioithan, että kierros ei sisälly illallisen hintaan.
klo 18:00 viski-illallinen

Tulemme järjestämään viski-illallisia noin neljä kertaa vuodessa.