kyrötalo

Majoitu ryhmäsi kanssa idyllisessä majatalossa tislaamon pihamaalla

Kyrötalon huoneet

Löydät hurmaavasta majatalostamme sängyt yhteensä 10 hengelle. Yhteistyökumppanimme Lapuan Kankurit ovat valmistaneet ylelliset pellavavuodevaatteet sänkyihimme, ja tietenkin pyyhkeet illan rentoutumiseen saunomisen merkeissä.

Yksi yhden hengen huone
kolme kahden hengen huonetta
yksi kolmen hengen huone

Yhteiset tilat

Kyrötalo on remontoitu kokonaan vuonna 2017, jolloin vanha talo sai ylleen aikakauttaan henkivän sisustuksen, ripauksella modernia ilmettä. Olemme pyrkineet käyttämään mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja ja kalusteita talomme sisustuksessa.

Ruokasali

Ruokasali on erotettavissa olohuoneesta vedettävällä liukuovella. Ison pöydän ääreen mahtuu istumaan kerrallaan n. 10 henkeä.

Olohuone

Idyllinen olohuone on rento tila yhteiseen oleskeluun. Tilassa on kaksi isoa Hakolan sohvaa ja nojatuoli.

Keittiö

Upean keittiömme on valmistanut paikallinen puuseppä Keijo Hissa. Keittiömme on vapaasti vieraiden käytössä koko vierailun ajan, ja löydät sieltä kaiken tarvitsemasi ruuanlaittoon.

Aula

Kun astut sisään majataloomme, vastassanne on aula, mistä löytyy Reino-tossut jokaiseen jalkaan. Aulasta on käynti wc-tilaan, kodinhoitohuoneeseen, yläkerran makuuhuoneisiin, alakerran makuuhuoneeseen sekä ruokasaliin.

kodinhoitohuone ja suihku

Kodinhoitohuoneesta löytyy suihkukoppi sekä vieraiden vapaassa käytössä oleva pesukone ja kuivausrumpu.

Sauna- ja suihkutilat löytyvät erillisestä rakennuksesta Kyrötalon pihapiiristä.

Kun vuokraat kyrötalon

Koko talo vuokrataan kerralla ryhmälle, jolloin talo on vieraiden käytössä saapumispäivänä klo 16:00 alkaen tai sopimuksen mukaan. Talon luovutus lähtöpäivänä klo 12:00.

Vuokraus sisältää Kyrötalon ja saunatilat, Lapuan Kankureiden valmistamat petivaatteet ja pyyhkeet, Pohjanmaalla valmistetut Dermosilin pesuaineet, kahvin, teen ja loppusiivouksen. Että vierailustanne tulee täydellinen, sisältyy hintaan myös keittiömme valmistama upea aamupala.

Keittiön aamupala:

Savukinkkutäytteinen rukiinen sämpylä  L
Hunaja-mustikka tuorepuuroa L
Tyrni-jogurttishotti L,G
Maalaispateeta L,G
Perunasalaattia ja keitettyä luomukanamunaa L,G
Tomaattia ja Myrttisen suolakurkkua M,G

Myös kasvis- ja vegaanivaihtoehdot saatavilla.

Koko talon vuokraus: 450 €/vrk + 32€/hlö liinavaate & aamiaispaketti. Lisävuorokaudet 200 € /vrk.

Huom! Talo ei ole varattavissa Kyröfestien aikaan 17.8.

Lemmikkieläimet

Valitettavasti allergisista syistä johtuen lemmikkieläimet eivät ole sallittu Kyrötalossa.

Talon lisäpalvelut

Halutessanne voitte tilata ryhmällenne paljun hintaan 120 €. Hintaan sisältyy palju täytettynä ja esilämmitettynä. Asiakas vastaa talolle saapumisen jälkeen itse siitä, että palju pysyy lämpimänä.

Tilaa herkkuja illanviettoon majatalolla. Pienet herkut 25 €, isot herkut 35 €.

koe elämyksiä kyrön tislaamolla

Illan aikana pääset seikkailemaan tarinoiden, juomien ja makujen äärelle. Kyrön illallispaketti sisältää lähiruokaillallisen lisäksi tislaamokierroksen ja tastingin. Varaa vierailuun aikaa noin neljä tuntia.

Herkuttele Kyrön lähiraaka-aineista valmistetulla lounaalla ryhmäsi kanssa.

Isossakyrössä tislataan kansainvälisesti palkittuja juomia. Varaa ryhmällesi tislaamokierros, niin kerromme sinulle Kyrön koukuttavan tarinan aina saunan lauteilta maailmalle saakka.

Tässä maistelussa tutustut erilaisiin rukiista valmistettuihin tuotteisiimme. Ohjattu tasting vie sinut paitsi makumatkalle, myös tarinoiden äärelle. Opit, miten juoman matka tuotekehityksestä valmiiksi juomaksi on kulkenut.

Viskitastingissa pääset uppoutumaan viskiemme kiehtovaan matkaan aina raakatisleestä erikoispullotteisiin. Maistelussa käydään läpi viisi eri Kyrön rukiista viskiä.

Haluaisitko oppia valmistamaan Whisky Souria ja muita suosikkidrinkkejä? Tervetuloa yhteiselle makumatkalle cocktailien maailmaan ryhmäsi kanssa.

Voitte varata kokoustilat muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi. Hinta määräytyy palveluiden mukaisesti. Pelkkä kokoustilavuokra alk. 55 €/h.

Kyrötalon tarina

Kyrötalo on aikanaan rakennettu 1920-luvulla meijerin johtajan taloksi. Ensimmäisessä vaiheessa talosta rakennettiin tien puoleinen pääty ja myöhemmin taloa on jatkettu jokea kohti. Vanhassa osassa alakerrassa on myös ollut aikanaan meijerin toimisto. Toimisto toimi Kyrötalossa 1984 vuoteen saakka, jolloin rakennettiin Kyrönjoen rantaan tiilinen toimistorakennus. Viimeinen meijerin johtaja, joka asui Kyrötalossa, oli Ari Alhokoski. Siinä vaiheessa meijerissä toimi Juustomestarit, joiden toiminta päättyi 2008.

yleisiä kysymyksiä, vastauksia ja infoja

Alla olevia peruutusehtoja sovelletaan, ellei toisin kirjallisesti sovita varauksen yhteydessä.

Kaikki asiakkaan tekemät peruutukset on tehtävä kirjallisesti (sähköpostitse) ja lähetettävä Kyrön Vierailukeskukselle sähköpostiosoitteeseen visit@kyrodistillery.com. Peruutuspäiväksi katsotaan päivämäärä, jolloin Kyrön Vierailukeskus saa sähköpostin peruutuksesta.

Peruutus 0-7vrk ennen majoitusta 100% veloitus.

Peruutus 8-30vrk ennen majoitusta 50% veloitus.

Peruutus yli 30vrk ennen majoitusta, ei veloitusta.

Force majeure tilanteet, kuten sairastumiset ja onnettomuudet sovitellaan tapauskohtaisesti. Tällaisissa tapauksissa lähtökohtaisesti pyydämme nähtäväksi lääkärintodistuksen tai muun viranomaisen todisteen sattuneesta.

Kyrön Vierailukeskuksella on oikeus peruuttaa asiakkaan varaus ylivoimaisen esteen sattuessa. Jos varaus joudutaan perumaan asiakkaan häiriökäyttäytymisen vuoksi majoituksen aikana, asiakkaalle ei palauteta maksuja.

Erittäin epätodennäköisessä tapauksessa, jossa kiinteistön omistaja tekee huomattavan muutoksen varaukselle tai peruuttaa sen, Kyrön Vierailukeskus ilmoittaa asiasta asiakkaalle välittömästi ja palauttaa rahat.

Jos asiakas vahingoittaa kiinteistöä tai irtaimistoa vuokra-ajalla, asiakas on velvollinen korvaamaan vahingot kokonaisuudessaan kiinteistön omistajalle. Asunnon omistajan antamia sääntöjä ja ohjeita tulee noudattaa vuokra-aikana. Kaikki rikkomukset voivat johtaa korvausvaatimuksiin. Kaikki kiinteistöön jääneet arvoesineet ovat asiakkaan omalla vastuulla.

Mikäli kiinteistön kanssa ilmenee ongelmia, asiakkaan on esitettävä kaikki valitukset Kyrön Vierailukeskuksen yhteyshenkilölle heti ne havaittuaan, jotta Vierailukeskuksella on riittävästi aikaa ja mahdollisuus ratkaista ongelma.

Talon osoite: Perttilän siltatie 3, 61500 Isokyrö

Yleinen Kyrön Vierailukeskus sähköpostiosoite: visit@kyrodistillery.com

Yleinen Kyrön Vierailukeskus puhelinnumero: +358 10 5677971

Koko talon käyttöoikeuden ja sauna- sekä suihkutilojen käytön.

Keittiömme valmistaman aamupalan, vuodevaatteet, pyyhkeet, shampoot, hoitoaineet, pesuaineet, kahvin, teen ja loppusiivouksen. Koko talon vuokraus: 450 €/vrk + 32€/hlö liinavaate & aamiaispaketti.

Vierailun voi maksaa laskulla jälkikäteen. Suosimme sähköistä laskutusta.

Vuokraamme tällä hetkellä vain koko taloa kerrallaan, joten yksittäisen huoneen vuokraaminen ei ole mahdollista.

Emme vuokraa taloa tällaiseen käyttötarkoitukseen, sillä meiltä löytyy Vierailukeskukselta oma ravintola ja kokoustilat juuri tällaisiin tarkoituksiin.