KYRÖFEST
2023

Isokyrö 19.8.2023

Festarit vai "hiukka suuruureenhullut" pihajuhlat?

Ei me tiedetä, mutta se me tiedetään, että tunnelmaa on ja elämyksiä riittää.
Järjestämme totuttuun tapaan Seinäjoelta ja Vaasasta bussikuljetukset festeille ja takaisin.

Portit avoinna klo 16:00-01:30.

Tislaamofestari tuo ihmiset yhteen

Kyröfest 2023

Kyrön tislaamon pihamaalla lauantaina 19.8.2023

Osta liput täältä

Bussilla kyröfesteille

Tällä kertaa ei se matka, vaan määränpää. Festaribussissa on kuitenkin tunnelmaa, se on varma. Bussit kulkevat Seinäjoelta ja Vaasasta. Kurkkaa aikataulut ja varaa matka!

Varaa bussimatka

KYRÖFESTIN ELÄMYKSET

Päätislaajien tastingit, perustajien tislaamokierroset, cocktail-workshopit ja kaikki muut ihanat kokemukset odottavat Kyröfesteillä.

Viskitasting päätislaajien kanssa

Tislaajamme vetävät viskitastingia, joissa syvennytään rukiisten tisleidemme makuihin niiden tekijöiden tarinoiden kautta. Istahda alas ja lähde rukiiselle makumatkalle festareiden lomassa.

Varaa tasting
Tislaamokierros perustajien kanssa

Kyröfesteillä tislaamon perustajat vievät sinut tutustumaan Suomen suurimpaan ruistislaamoon ja kertovat, millainen heidän matkansa Kyröllä on ollut.

Varaa kierros
Cocktail-workshop

Kyröfestin cocktail-workshopeissa opetellaan tekemään meidän upeita cocktaileja asiantuntijan hellässä opastuksessa. 

Varaa paikkasi

Mikä ihmeen

Tislaamofestari

Suomalaista musiikkia Kyröjoen rannassa. Yhdessä tehtyjä ja koettuja taide-elämyksiä. Rukiisia juomia ja laadukkaita lähiruokaherkkuja. Ja tietenkin lämmin tunnelma – varsinkin, jos otat villapaidan mukaan.

Ruokaa ja juomaa unohtamatta

Tänäkin kesänä pihamaalla nautitaan paitsi musiikista, myös vähän paremmista festarieväistä. Siinä auttavat Mallaskosken Panimo, Keppo Bryggeri, Varicko, Bar 15 Street ja Bad Bun. Interbrands varmistaa, että myös viininystäville on aarteita lasissa. Lisäksi tietenkin omat cocktailbaarimme sheikkaavat rukiisia juomia koko illan. Saatavilla myös laaja valikoima mocktaileja, kysythän lisää tiskiltä.

Missä majoittua Kyröfestien aikaan?

Isossakyrössä voi majoittua Kalliojärven leirintäalueella 4,2 km päässä tislaamolta. Kalliojärveltä voi myös vuokrata mökkejä.

Seinäjoella suosittelemme majoittumaan Hotelli-Ravintola Almassa. Varaa majoitus koodilla KYRÖ ja saat -15% päivän hinnasta.

Vaasassa on myös helppo majoittua hotellissa, sillä Seinäjoelta ja Vaasasta pääsee kätevästi festivaalialueelle bussilla.