KYRÖFEST

Isokyrö 17.8.2024

Festarit vai "hiukka suuruureenhullut" pihajuhlat?

Ei me tiedetä, mutta se me tiedetään, että tunnelmaa on ja elämyksiä riittää.

Tislaamofestari tuo ihmiset yhteen

Kyröfest 2024

Kyrön tislaamon pihamaalla juhlitaan jälleen lauantaina 17.8.2024.

Psst! Viime vuonna Kyröfestin liput myytiin loppuun hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, joten varmistathan pääsysi kesän ihanimmille festareille ajoissa.

Lippukauppaan mars

Artistit 2024

Kesän upein kotimainen artistikattaus! Elokuisessa illassa soivat juuri heidän sulosävelet. Alta löydät Kyröfestin ensimmäiset artistijulkaisut.

RUUSUT

Ruusut on elektroninen pop-yhtye, jonka jäsenet ovat Ringa MannerAlpo NummelinSamuli Kukkola ja Miikka Koivisto. Yhtye on tunnettu aivan maagisista livekeikoistaan!

Yhtye keräsi jo ensimmäisenä kesänään suuret yleisöt eri festivaaleilla ja syksyllä 2018 julkaistu debyyttialbumi on myynyt kultaa. Kakkosalbumi ”Kevätuhri” ilmestyi kesällä 2020 nousten pitkäksi aikaa albumilistojen kärkikahinoihin. Ruusut sai myös Emma-ehdokkuuksia peräti neljässä kategoriassa, mukaan lukien Vuoden Yhtye ja Vuoden Pop. Yhtye julkaisi huhtikuussa 2023 samanaikaisesti kaksi uutta albumia, "Melankolia 1" ja "Melankolia 2".

Arppa

Kotimaisen indiemusiikin suunnannäyttäjä Arppa hurmaa Kyröfestin vieraat energisella ja mukaansatempaavalla livekeikallaan!

Arpan kolmas albumi Valeria on täydellinen yhdistelmä popia jazzia ja rockia. Albumilta on lohkaistu kuluneen vuoden aikana singlet Paha meno Penger kadulla, Kartta väärinpäin ja Kaverin synttäreillä. Levyllä kuullaan muun muassa materiaalia, joka on äänitetty improvisaationa.

Vuonna 2022 Arppa keräsi yhteensä neljä Emma-ehdokkuutta (Vuoden tulokas, Vuoden rock, Kriitikoiden valinta sekä Vuoden artisti -yleisöäänestys).

Aavikko

Aavikko on suomalainen elektronista musiikkia esittävä yhtye. Heidän livekeikoillaan todistettu lavakarisma on yhtä vaikuttavaa vuodesta toiseen, ja he sopivat Kyröfestin tunnelmaan loistavasti, sillä meillä on pihamaata jossa tanssia. Pääsemme kuulemaan kappaleita uusimmalta albumilta Sound of Muysic.

Yhtye perustettiin Siilinjärvellävuonna 1995. Jäsenet itse kutsuvat musiikillista suuntautumistaan muysiciksi (yhdistelmä sanoista mystic ja music) ja pitävät mottonaan: ”We play – you dance!

Kevään mittaan julkistamme koko artistikattauksen

Mikä ihmeen

Tislaamofestari

Suomalaista musiikkia Kyröjoen rannassa. Yhdessä tehtyjä ja koettuja taide-elämyksiä. Rukiisia juomia ja laadukkaita lähiruokaherkkuja. Ja tietenkin lämmin tunnelma – varsinkin, jos otat villapaidan mukaan.

Bussikuljetus kyröfesteille

Perinteiseen tapaan yhteistyökumppanimme kyyditsee teitä bussilla Seinäjoen ja Vaasan suunnalta Isoonkyröön ja takaisin festareiden aikana. Julkistamme bussiaikataulut kesän aikana!