Tapahtumien viskitislaamo

Vierailukeskuksellamme järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Meillä järjestetty perinteisistä keikoista jopa burleski-iltamiin. Ravintolamme järjestää brunsseja, viski-illallisia ja muita herkullisia tapahtumia.

Ja toki meillä järjestetään joka vuosi elokuussa Kyröfest, suuruudenhullu pihajuhla tai tislaamofestivaali, miten sitä haluaakaan kukin kutsua. Aivan erityisen ikimuistoinen tapahtuma joka tapauksessa.

Tapahtumia

Viski-illallinen 25.5.

Ruisviskistä on moneksi. Kuten unohtumattoman upean ja makuhermoja hivelevän illallisen keskipisteeksi ja lähtökohdaksi.

Illan aikana herkuttelemme aivan erityisesti meidän viskiemme makumaailmaa täydentävillä ruuilla, ja nautimme rauhassa kutakin viskiä annoksen lomassa. Tätä ei muuten tehdä missään muualla Suomessa!

Hinta 98 €/hlö. Varaa paikat illalliselle mailitse visit@kyrodistillery.com

lisätietoja
Viskimenu

Kevyesti savustettua kirjolohta, hapankermaa, kirjolohenmätiä, paistettua mallasleipää, puolikuivattua omenaa ja sitrus-tillliemulsio

2cl ruisviskiä

***

Heimolan Tilan paahdettua luomunautaa, grillattua voikastiketta, paistettua perunaa, palsternakkapyreetä, marinoitua porkkanaa ja rapeaa sipulia

2cl ruisviskiä

Karamellisoitunutta maitosuklaavanukasta, Dairy Cream crumblea ja appelsiinijäädykettä

2cl ruisviskiä

***

Kahvi tai tee

2cl ruisviskiä

Varaa elämys

Kuule Kyrön tarinat, perehdy ruisviskin ja -ginin valmistukseen, maistele herkullisia tuotteitamme ja aisti viskitislaamon tunnelmaa ja tuoksuja.

Varauskalenteriin