Tapahtumien tislaamo

Vierailukeskuksellamme järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Paikalliset taiteilijat esittelevät taidettaan seinillämme, järjestämme keikkoja ja vaikkapa burleski-iltamia, ja ravintolamme järjestää brunsseja ja muita herkullisia tapahtumia.

Ja toki meillä järjestetään joka elokuu Kyröfest, suuruudenhullu pihajuhla tai tislaamofestivaali, miten sitä haluaakaan kukin kutsua. Aivan erityisen ikimuistettava tapahtuma joka tapauksessa.

ruokaelämyksiä

Viski-illallinen 23.9.

Ruisviskistä on moneksi. Kuten unohtumattoman upean ja makuhermoja hivelevän illallisen keskipisteeksi ja lähtökohdaksi.

Viski-illallisemme järjestetään noin neljä kertaa vuodessa. Illan aikana herkuttelemme aivan erityisesti meidän viskiemme makumaailmaa täydentävillä ruuilla, ja nautimme rauhassa kutakin viskiä annoksen lomassa.

Tätä ei muuten tehdä missään muualla Suomessa!

Lisätietoja
Sadonkorjuun brunssi 14.10.

Brunsseja järjestämme noin viisi kertaa vuodessa. Brunsseillamme nautitaan keittiömme taikureiden loihtimista lähiruokaherkuista.

Ja toki asiaan kuuluu halukkaille lasillinen kuohuvaa punaherukkajuomaamme tunnelmaa kohottamaan.

Lisätietoja

Taidenäyttelyt

Liam Grönroos - LIFE

Liam Grönroosin näyttely LIFE esillä Kyrön Vierailukeskuksessa 11.9 - 31.10.2023.

"Life" edustaa kaikenlaista elämää: eläimistä ja ihmisistä, tuntemattomaan. Näyttelyn maalaukset ovat viimeisten kahden vuoden ajalta.

Maalaaminen on 15-vuotiaan taiteilijan tärkein harrastus. Näyttelyssä näet suosikki-tekniikat, kuten hiili, akryyli ja kynä. Liam maalaa myös digitaalisesti.

Tervetuloa katsomaan näyttelyä Vierailukeskuksen aukioloaikojen mukaisesti. Ovet ovat avoinna lauantaisin klo 12-17.

Varaa elämys

Kuule Kyrön tarinat, perehdy ruisviskin ja -ginin valmistukseen, maistele herkullisia tuotteitamme ja aisti tislaamon tunnelmaa ja tuoksuja.

Varauskalenteriin