Tapahtumien tislaamo

Vierailukeskuksellamme järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Paikalliset taiteilijat esittelevät taidettaan seinillämme, järjestämme keikkoja ja vaikkapa burleski-iltamia, ja ravintolamme järjestää brunsseja ja muita herkullisia tapahtumia.

Ja toki meillä järjestetään joka elokuu Kyröfest, suuruudenhullu pihajuhla tai tislaamofestivaali, miten sitä haluaakaan kukin kutsua. Aivan erityisen ikimuistettava tapahtuma joka tapauksessa.

Kyröfest

Meidän oma festivaalimme Kyröfest järjestetään tänä vuonna 19.8.2023. Luvassa on jälleen erinomaista musiikkia, yhteisöllistä taidetta, herkullista ruokaa ja upeita rukiisia cocktaileja. Ja tietysti tapaat Kyrön koko mahtavan porukan.

ruokaelämyksiä

Viski-illallinen 23.9.

Ruisviskistä on moneksi. Kuten unohtumattoman upean ja makuhermoja hivelevän illallisen keskipisteeksi ja lähtökohdaksi.

Viski-illallisemme järjestetään noin neljä kertaa vuodessa. Illan aikana herkuttelemme aivan erityisesti meidän viskiemme makumaailmaa täydentävillä ruuilla, ja nautimme rauhassa kutakin viskiä annoksen lomassa.

Tätä ei muuten tehdä missään muualla Suomessa!

Lisätietoja
Brunssi

Brunsseja järjestämme noin viisi kertaa vuodessa. Brunsseillamme nautitaan keittiömme taikureiden loihtimista lähiruokaherkuista ja kuullaan tarinoita Kyrön matkan varrelta.

Ja toki asiaan kuuluu, jokaisen maun mukaan, lasillinen kuohuvaa raparperijuomaamme tunnelmaa kohottamaan.

Tapahtumat

Taidenäyttely: Truupperi - Tähtien Sota 1.3.-31.5.2023

Tällä hetkellä galleriatilamme seiniä koristaa Tähtien Sota -aiheinen näyttely.

Taiteilija Janne Mällinen on 44-vuotias valokuvaaja Vaasasta. Hän on kuvannut Tähtien Sota figuureja vuodesta 2016, Instagramissa käyttäjänimellä "truupperi".

a.

"Kuvasin ensiksi lähinnä ulkona. Jossain vaiheessa aloin myös muokkaamaan figuureja, sekä rakentelemaan rekvisiittaa, taustoja ja pian olikin pieni studio varastossa. Opettelin 3D-mallinnusta tietokoneella, joita sitten tulostin 3D-tulostimella. Töissä käytän mieluiten käytännöllisiä tehosteita, mutta joskus täytyy digitaalisiin turvautua."

Näyttelyn aiheena on Tähtien Sota, jossa on eri tilanteita taiteilijan kuviteltuna. Töiden teemat ovat elokuvien inspiroimia huumorin kautta, mutta osaksi myös kantaaottavi

Varaa elämys

Kuule Kyrön tarinat, perehdy ruisviskin ja -ginin valmistukseen, maistele herkullisia tuotteitamme ja aisti tislaamon tunnelmaa ja tuoksuja.

Varauskalenteriin