Tapahtumien tislaamo

Vierailukeskuksellamme järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Järjestämme keikkoja ja vaikkapa burleski-iltamia, ja ravintolamme järjestää brunsseja ja muita herkullisia tapahtumia.

Ja toki meillä järjestetään joka elokuu Kyröfest, suuruudenhullu pihajuhla tai tislaamofestivaali, miten sitä haluaakaan kukin kutsua. Aivan erityisen ikimuistettava tapahtuma joka tapauksessa.

Tapahtumia

Vappubrunssi 1.5. klo 11-13

Brunsseja järjestämme noin viisi kertaa vuodessa. Brunsseillamme nautitaan keittiömme upeiden taitureiden valmistamista lähiruokaherkuista.

Ja toki asiaan kuuluu halukkaille lasillinen kuohuvaa punaherukkajuomaamme tunnelmaa kohottamaan.

Julkistamme menun lähempänä tapahtumaa.

Hinta 29 €/hlö + halutessasi lasillinen kuohuvaa alkuun 5 € /lasi. Alle 12 vuotiaille lapsille brunssi puoleen hintaan.

Varaukset visit@kyrodistillery.com

Lämpimästi tervetuloa!

Viski-illallinen 25.5.

Ruisviskistä on moneksi. Kuten unohtumattoman upean ja makuhermoja hivelevän illallisen keskipisteeksi ja lähtökohdaksi.

Viski-illallisemme järjestetään noin neljä kertaa vuodessa. Illan aikana herkuttelemme aivan erityisesti meidän viskiemme makumaailmaa täydentävillä ruuilla, ja nautimme rauhassa kutakin viskiä annoksen lomassa. Tätä ei muuten tehdä missään muualla Suomessa!

Julkistamme lisätietoja lähempänä tapahtumaa. Voit varata paikat illalliselle mailitse visit@kyrodistillery.com

Kyröfest

Meidän oma festivaalimme Kyröfest järjestetään tänä vuonna 17.8.2024. Luvassa on jälleen erinomaista musiikkia, yhteisöllistä taidetta, herkullista ruokaa ja upeita rukiisia cocktaileja. Ja tietysti tapaat Kyrön koko mahtavan porukan.

Varaa elämys

Kuule Kyrön tarinat, perehdy ruisviskin ja -ginin valmistukseen, maistele herkullisia tuotteitamme ja aisti tislaamon tunnelmaa ja tuoksuja.

Varauskalenteriin