Haluatko olla meihin yhteydessä?

Sopiva kyröläinen avuksesi löytyy alta!

Kenen kanssa haluat rupatella?

Vierailukeskus:
visit@kyrodistillery.com
Puhelimitse tavoitettavissa ti-pe klo 9-17
+358 10 5677971

Tynnyrimyynti:
Samuli Franke
+358 50 3252580
barrelsales@kyrodistillery.com

Kyröfest:
kyrofest@kyrodistillery.com

Toimitusjohtaja:
Tony Sivula
tony@kyrodistillery.com

Markkinointi:
Ella Hakala
ella@kyrodistillery.com

Keittiömestari:
Joni Pukkinen
joni@kyrodistillery.com

Tapaa tarinankertojat

Tony Sivula

Koiralauman isäntä toimaroi vierailukeskusta taidolla ja leipoo hapanjuurileipiä vapaa-ajalla. Tonton avaimet löytyvät usein paikoista, mistä niiden ei muista löytyvän.

Susanne Koivisto

Susanne pitää huolen siitä, että työvuoroissa kaikki toimii kuten pitääkin ja väkeä on tarpeeksi vieraitamme varten. Hän on vannoutunut kissaihminen, rakastaa aasialaista ruokaa ja unelmoi pitkästä reissusta Koreaan.

Joni Pukkinen

Keittiömestarimme tekee ruokailuista Kyröllä unohtumattomia makumatkoja. Mumman voilla ja sokerilla kuorrutetut kropsut ja heinänkorsiin kerätyt ahomansikat olivat rakkaustarinan alku.

Saija Hautala

Saija kulutti lapsena aikansa pesiskentillä, nyt Kyrön keittiössä. Pitää itsensä vapaallakin kiireisenä vähintään Google-karttojen avulla matkustelemalla. Ruoka ja juoma aina haaveissa.

Iida Paasonen

Tämä voimanainen tanssii burleskia, on kiinnostunut shamanismista ja hengittää musiikkia. Iida patikoi paitsi luonnossa, myös tislaamolla vieraita kierrättäessään ja Kyrön tarinoita kertoessaan.

Kristiina Perkiö

Vierailukeskuksen baarista löydät Kristiinan, jonka mielestä riitely kannattaisi tehdä espanjan kielellä ja aamut pitäisi pyhittää unelle. Kristiina twerkkaa ja harjoittelee tatuointien tekemistä.

Nanni Nyberg-Koskela

Nanni unelmoi kyläkoulussa asumisesta ja minibussilla Euroopan kiertämisestä. Toisaalta hän näkee itsensä myös Viiruna tai Pesosena pienellä maatilalla. Nanni rakastaa kaikkea kaunista ja kasvattaa sekä lapsikatrasta että kasveja. Nanni levittää Kyrön sanomaa tislaamolla.

Jenna Toivonen (vauvakuplassa!)

Jenna on luotsannut vierailukeskuksen markkinointia jo vuosien ajan tarkoituksenaan saada ihmiset rakastumaan Isoonkyröön. Ja siinä hän on todellakin onnistunut. Rakastaa metsässä samoilua ja irtokarkkeja. Jenna on äitiyslomalla vuoden 2024 loppuun asti.

Ella Hakala

Markkinointitiimissä hääräävä Ella laittaa ensimmäisenä aamulla rockit soimaan ja pitää huolta hyvästä tunnelmasta. Vapaapäivisin tämä Nurmoon kasvatti järjestää leffakerhoja ja leipoo kuuluisia mokkapalojaan.

Lyydianna Hangassalo

Tislaamon hostina hyörivä ja ammattilaisvierailuista huolen pitävä Lyyti käpertyy vapaapäivänään mieluiten vilttiin, nauttii jäätelöstä ja cocktaileista Harry Potteria ulkomuistista lukien.

Julia Hirvelä

Vierailukeskuksen baarista löydät hyräilevän Julian, joka opiskelee kulttuurituottajaksi. Hän rakastaa kaikenlaista hääräilyä viherkasvien parissa. Vapaa-ajallaan haaveilee metsämökistä ilman naapureita.

Samuli Franke

Samuli on tynnyreiden halaaja ja fatbike-seikkailija, joka nauttii saksalaisen rockin sävelistä ja levittää pickleballin ilosanomaa. Hän on myös viiden lapsen isä, joka yrittää pysyä koiralaumansa ja yhden yli-innokkaan kissan perässä.

Jos haluat lähettää meille rakkauskirjeitä tai muita yllätyksiä, voit lähettää niitä näihin osoitteisiin:

Vierailukeskus: Oltermannintie 6, 61500 Isokyrö

Helsingin toimisto: Hämeentie 19, 00500 Helsinki

Ryhmävierailu