Haluatko olla meihin yhteydessä?

Sopiva kyröläinen avuksesi löytyy alta!

Kenen kanssa haluat rupatella?

Vierailukeskus:
visit@kyrodistillery.com
Puhelimitse tavoitettavissa ti-pe klo 9-17
+ 358 10 5677971

Tynnyrimyynti:
Samuli Franke
barrelsales@kyrodistillery.com

Kyröfest:
kyrofest@kyrodistillery.com

Toimitusjohtaja:
Tony Sivula
tony@kyrodistillery.com

Markkinointi, tapahtumat:
Jenna Toivonen
jenna@kyrodistillery.com

Keittiömestari:
Joni Pukkinen
joni@kyrodistillery.com

Tapaa tarinankertojat

Susanne Koivisto

Susanne pitää huolen siitä, että työvuoroissa kaikki toimii kuten pitääkin ja väkeä on tarpeeksi vieraitamme varten. Hän on vannoutunut kissaihminen, rakastaa aasialaista ruokaa ja unelmoi pitkästä reissusta Koreaan.

Joni Pukkinen

Mumman voilla ja sokerilla kuorrutetut kropsut ja heinänkorsiin kerätyt ahomansikat olivat rakkaustarinan alku. Keittiömestarimme tekee ruokailuista Kyröllä unohtumattomia makumatkoja.

Tony Sivula

Koiralauman isäntä toimaroi vierailukeskusta taidolla ja leipoo hapanjuurileipiä vapaa-ajalla. Tonton avaimet löytyvät usein paikoista, mistä niiden ei muista löytyvän.

Saija Hautala

Kulutti lapsena aikansa pesiskentillä, nyt Kyrön keittiössä. Pitää itsensä vapaallakin kiireisenä vähintään Google-karttojen avulla matkustelemalla. Ruoka ja juoma aina mielessä.

Iida Paasonen

Tämä voimanainen tanssii burleskia, on kiinnostunut shamanismista ja hengittää musiikkia. Iida patikoi paitsi luonnossa, myös tislaamolla vieraita kierrättäessään ja Kyrön tarinoita kertoessaan.

Kristiina Perkiö

Vierailukeskuksen baarista löydät Kristiinan, jonka mielestä riitely kannattaisi tehdä espanjan kielellä ja aamut pitäisi pyhittää unelle. Kristiina twerkkaa ja harjoittelee tatuointien tekemistä.

Nanni Nyberg-Koskela

Nanni unelmoi kyläkoulussa asumisesta ja minibussilla Euroopan kiertämisestä. Toisaalta hän näkee itsensä myös Viiruna tai Pesosena pienellä maatilalla. Nanni rakastaa kaikkea kaunista ja kasvattaa sekä lapsikatrasta että kasveja. Nanni levittää Kyrön sanomaa tislaamolla.

Jenna Toivonen

Jenna on luotsannut vierailukeskuksen markkinointia jo vuosien ajan tarkoituksenaan saada ihmiset rakastumaan Isoonkyröön. Ja siinä hän on todellakin onnistunut. Rakastaa metsässä samoilua ja irtokarkkeja. Jenna on yhteisömme hyvänmielen tyyppi.

Lyydianna Hangassalo

Tislaamon hostina hyörivä ja ammattilaisvierailuista huolen pitävä Lyyti käpertyy vapaapäivänään mieluiten vilttiin, nauttii jäätelöstä ja cocktaileista Harry Potteria ulkomuistista lukien.

Katariina Kallio

Vieraileva tähti tislaamokierrosten vedossa. Ensihoitajana ehdottomasti turvallisin tyyppi koko tislaamolla.

Julia Hirvelä

Vierailukeskuksen baarista löydät hyräilevän Julian, joka opiskelee kulttuurituottajaksi. Hän rakastaa kaikenlaista hääräilyä viherkasvien parissa. Vapaa-ajallaan haaveilee metsämökistä ilman naapureita.

Tero Leinonen

Pohjoisen leppoisaa murretta kuulet Teron hääräillessä kokkina keittiössämme. Saapui rakkauden perässä lakeuksille, yrittää nyt rauhoittua maalaiselämään tuntureiden vilskeen jälkeen. Vapaa-ajallaan innostuu uusista viskeistä ja cocktaileista.

Linda Ruismäki

Tämän rempseän monitaiturin löydät houstaamasta ryhmiämme rennolla otteella, ja jonka arjen pitää kiireisenä agrologiopiskelut. Lindan sydän sykkii erityisesti tatuointitaiteelle ja salille.

Jos haluat lähettää meille rakkauskirjeitä tai muita yllätyksiä, voit lähettää niitä näihin osoitteisiin:

Vierailukeskus: Oltermannintie 6, 61500 Isokyrö

Helsingin toimisto: Hämeentie 19, 00500 Helsinki

Ryhmävierailu