Käyttöehdot

Käyttöehdot

KYRÖN VIERAILUKESKUKSEN VERKKOSIVUSTON VISIT.KYRODISTILLERY.COM VARAUS- JA OSTOEHDOT

1. yleistä


Näitä käyttöehtoja sovelletaan Kyröön Kievari Oy:n (Kyrön vierailukeskus) hallinnoimaan verkkosivustoon osoitteessa visit.kyrodistillery.com (”Verkkosivusto”) ja Verkkosivun sisältämään sisältöön (jäljempänä yhteisesti ”Palvelu”).

Yhteydenotot palvelua koskien pyydetään tekemään sähköpostitse osoitteeseen visit@kyrodistillery.com

Vierailukeskuksen verkkosivusto visit.kyrodistillery.com (”Verkkosivu”) on yrityksen käytössä oleva verkkopalvelu, jonka kautta on mahdollista tehdä varauksia ja ostaa lippuja opastettuihin tislaamokierroksiin, maistelutilaisuuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin (brunsseihin, illalllisiin, jne).

2. varausten tekeminen


Verkkosivuston kautta sekä yksityishenkilöt että yritykset ja yhteisöt voivat tehdä varauksia sekä ostaa lippuja. Varauksia voi tehdä jokainen 18-vuotta täyttänyt yksityishenkilö.

2.1. maksupalveluehdot

Kyrön vierailukeskus käyttää Checkout-palvelua, joka on sinulle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Kyrön vierailukeskukselle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, maksu on välittynyt tämän palvelun kautta tislaamon vierailukeskukselle.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan mailitse visit@kyrodistillery.com, josta tuote on tilattu.

maksaa voit näillä maksupalveluilla:

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. Lue lisää Checkout Finland Oy:n maksupalveluehdoista täältä!

3. toimitus

Varauksen tekevä henkilö on varauksen tehdessään velvollinen antamaan yhteystietonsa ja hänen tulee huolehtia siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat ajan tasalla. Varausvahvistus lähetetään varaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Ostetut liput tai varaustiedot tulee esittää tultaessa paikan päälle. Vahvistus saapuu heti tilauksen jälkeen sähköpostiin, mikäli asiakas ei ole saanut varausvahvistusta sähköpostiinsa, hänen tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteeseen visit@kyrodistillery.com.

3.1 peruutusehdot

Ravintola- ja vapaa-ajanpalveluita, jotka on sovittu tietyksi ajankohdaksi (tislaamokierrokset, maistelutilaisuudet, brunssit jne.) ei koske tavanomainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Ne tulee perua viimeistään kahta päivää ennen ajankohtaa. Peruutuksesta tulee olla yhteydessä Kyrön vierailukeskuksen asiakaspalveluun visit@kyrodistillery.com tai p. +358 400748174. Näiden ehtojen mukaiset peruutukset hyvitetään kokonaisuudessaan. Kun tilaisuus peruuntuu järjestäjän toimesta, asiakas saa lipun hinnan takaisin Kyrö Distillery Homelta. Hyvitys maksetaan asiakkaalle tilauksen maksutavan mukaisesti.


3.2 muutokset palveluun


Kyrö vierailukeskus pidättää oikeuden lakkauttaa tai keskeyttää Palvelu milloin tahansa kohtuullisessa ajassa lakkauttamisilmoituksesta. Kyrön vierailukeskus pidättää oikeuden tehdä sellaisia pieniä muutoksia Palvelun ehtoihin, jotka eivät olennaisesti vaikuta asiakkaaseen.

4. henkilötiedot

Henkilötietoja käsitellään varauksen tallentamista ja Palvelun toteuttamista varten rekisteriselosteen mukaisesti [kts. tietosuojaseloste].

5. yhteystiedot

Kyröön Kievari Oy (Kyrön vierailukeskus)
Y-tunnus 2625218-5
Oltermannintie 6,
61500 Isokyrö

+358 400748174
visit@kyrodistillery.com