Tapahtumien tislaamo

Vierailukeskuksellamme järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Paikalliset taiteilijat esittelevät taidettaan seinillämme, järjestämme keikkoja ja vaikkapa burleski-iltamia, ja ravintolamme järjestää brunsseja ja muita herkullisia tapahtumia.

Ja toki meillä järjestetään joka elokuu Kyröfest, suuruudenhullu pihajuhla tai tislaamofestivaali, miten sitä haluaakaan kukin kutsua. Aivan erityisen ikimuistettava tapahtuma joka tapauksessa.

Tapahtumia

Joululounas 19.12. klo 11-13.

Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta lounaasta hyvän seuran kera, jossa pääsee viimeistään virittäytymään juhlatunnelmaan arjen keskellä. Keittiömme valmistaa teille upeita makuelämyksiä ripauksella joulun makuja!

Menu
Aroma Bakeryn leipää ja paahdettua voita
Vihersalaattia, karpaloa ja rosmariinivinaigrettia
Kirjolohitartar, pikkelöityä kurkkua ja fenkolia
Heimolan tilan luomunautaa, rapeaa sipulia ja hillottua herukkaa

Talon joululaatikoita
Sinappiglaseerattua porsaanpaistia, haudutettua perunaa ja rakuunaporkkanaa

Suklaaleivos sekä kahvi/tee

Hinta 25€/hlö. Varaukset ennakkoon sähköpostitse visit@kyrodistillery.com


Lämpimästi tervetuloa!

Kyrön joulumyyjäiset 9.12.

Liity mukaan tähän iloiseen joulutapahtumaan, jossa voit tehdä ainutlaatuisia löytöjä, maistella herkkuja ja nauttia joulun tunnelmasta. Pääset myös tutustumaan paikallisten yrittäjien tarjoamiin aarteisiin. Merkitse siis 9.12.2023 kalenteriin ja tule mukaan luomaan joulumuistoja.

Lisätietoja
Katariina Jussila - kevät <3 2022

Marraskuu otetaan vastaan Kyrön tislaamolla upean uuden taidenäyttelyn parissa. Katariina Jussilan Kevät <3 2022 -näyttely on nähtävillä marras-joulukuun ajan lauantaisin klo 12-17 meillä Vierailukeskuksella.

"Taulukokoelma syntyi Keväällä 2022. Tuolloin innostuin ei-esittävästä taiteesta, joka kuvailee tunnetta ja jättää tilaa katsojan omalle mielikuvitukselle. Teoksissa yhdistyy karkea tekstuuri, klassisen kauniit värit sekä voimakkaat, dynaamiset muodot. Maalattu sekatekniikalla akustiikkalevyille."

Katariina Jussila on Laihialaistaustainen muotoilun opiskelija Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta. Hän innostuu helposti luovan tekemisen eri muodoista ja on kausittain syventynyt useaan eri tekniikkaan.

Lämpimästi tervetuloa taiteen äärelle!

Varaa elämys

Kuule Kyrön tarinat, perehdy ruisviskin ja -ginin valmistukseen, maistele herkullisia tuotteitamme ja aisti tislaamon tunnelmaa ja tuoksuja.

Varauskalenteriin