Tapahtumien viskitislaamo

Vierailukeskuksellamme järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Meillä järjestetty perinteisistä keikoista jopa burleski-iltamiin. Ravintolamme järjestää brunsseja, viski-illallisia ja muita herkullisia tapahtumia.

Ja toki meillä järjestetään joka vuosi elokuussa Kyröfest, suuruudenhullu pihajuhla tai tislaamofestivaali, miten sitä haluaakaan kukin kutsua. Aivan erityisen ikimuistoinen tapahtuma joka tapauksessa.

Tapahtumia

Kyrö 24h tapahtuma

Kyrön Vierailukeskus perustettiin 10 vuotta sitten joten toteutamme tapahtuman jossa mahdollisimman moni pääsisi tutustumaan synttäripäivänä tislaamolle. Toimitusjohtajamme Tonto on luvannut pitää 24 tuntia putkeen tislaamokierroksia ja tastingejä.

Tätä et halua missata!

Keikkailta 26.7.

Tule mukaan jammailemaan kanssamme Kyrön Vierailukeskukselle, kun Stage Addicts ottaa lavan haltuun klo 19.00 eteenpäin! Vapaa pääsy.

Cocktailbaari auki klo 21 asti.

KYRÖFEST

Meidän oma festivaalimme Kyröfest järjestetään tänä vuonna 17.8.2024. Luvassa on jälleen erinomaista musiikkia, yhteisöllistä taidetta, herkullista ruokaa ja upeita rukiisia cocktaileja. Ja tietysti tapaat Kyrön koko mahtavan porukan.

Kyröfest 2024

Varaa elämys

Kuule Kyrön tarinat, perehdy ruisviskin ja -ginin valmistukseen, maistele herkullisia tuotteitamme ja aisti viskitislaamon tunnelmaa ja tuoksuja.

Varauskalenteriin